کد خبر: ۷۳۴۰
تاریخ انتشار:۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۱
ارز نیمایی در علیرضا اکسچینج
معرفی صرافی alirezaxchange
شرکت تضامنی علی حاجی ابول لو وشرکاء با برند صرافی alirezaxchange معرفی شده است. این مجموعه فعالیت خود را در سال 1396 آغاز نمود و با شماره ثبت 509276 تحت نظارت بانک مرکزی ج.ا.ا فعالیت خود را ثبت کرد.
آیت ماندگار- شرکت تضامنی علی حاجی ابول لو وشرکاء با برند صرافی alirezaxchange معرفی شده است. این مجموعه فعالیت خود را در سال 1396 آغاز نمود و با شماره ثبت 509276 تحت نظارت بانک مرکزی ج.ا.ا فعالیت خود را ثبت کرد. تاکنون این شرکت همواره در تلاش بوده تا جهت خدمت رسانی دقیق وسریع و مطمئن برای انجام کارهای مشتریان فعالیت کند و به این صورت رضایت آنان را بیش از پیش تضمین کند.این مجموعه با هدف ارائه خدمات خرید وفروش ارز و انجام حواله ها در سامانه سنا و نیما به وسیله بانک ها و دیگر کارگزاران در خارج از کشور در چهارچوب قوانین و مقررات ارزی بانک مرکزی ج . ا .ا فعالیت کند و به ارائه دلار نیمایی نیز بپردازد.


نرخ ارز چیست ؟

نرخ ارز شامل مقدار واحد پولی ملی که جهت کسب واحد پول کشور دیگر می بایست پرداخت گردد. به پول‌های خارجی ارز می گویند، به زبان ساده تر به واحدهای پولی که در کشورهای دیگر جز کشور اصلی داد و ستد گردد به طور کلی ارز می گویند. در حال حاضر بازار ایران 8 نوع نرخ ارز را ارائه می کند.

دلار نیمایی چیست؟

دلار نیمایی در واقع مخفف عبارت «نظام یکپارچه‌ی معاملات ارزی» می باشد که منظرو از آن نرخ ارز در سامانه نیما یا نرخ های نیمایی، قیمت مبادله ارز در این سامانه می باشد. سامانه نیما با هدف راحتی جهت تأمین ارز و ایجاد فضای امن برای خریداران و فروشندگان ارز راه‌اندازی گردیده است. سامانه‌ ی مورد نظر در جهت اطمینان بیشتر متقاضیان خرید ارز برای درخواست خود در یک بستر یکپارچه طراحی شده است و فروشنده‌ای که قصد ارائه‌ ی خدمات دارد به این صورت در بستری رقابتی، پیشنهاد خریدار ارز را پاسخ خواهد داد. در واقع سامانه‌ ی نیما بستری آنلاین جهت خرید و فروش ارز می باشد که به وسیله بانک مرکزی راه اندازی گردید و در حال مدیریت می باشد.

یکی از ارزهای پرکاربرد دلار نیمایی  بوده که خریداران و فروشندگان، برای دریافت آن و انجام معاملات خود لازم است تا به سامانه نیما در سایت جامع کشور، مراجعه نمایند. بانک مرکزی تعیین کننده قیمت دلار نیمایی می باشد و این ارز نسبت به ارز آزاد، قیمت مناسب تری را به خود اختصاص می دهد . به طور کلی سقف دریافت ارز نیمایی نیز با توجه به شرایط افراد متفاوت خواهد بود.

تفاوت ارز نیمایی با سایر ارزها

در کشور چند نوع نرخ ارز  وجود دارد که ارز نیمایی را به عنوان یکی از انواع نرخ ارزها می دانند. ارز سنا، ارز آزاد و ارز دولتی از انواع دیگر ارزها می باشد که هر یک از این ارزها مخصوص مصارف خاصی خواهد بود. ارز نیمایی، به عنوان پر کاربردترین ارزها محسوب می شود که از آن، جهت صادرات و واردات بیشتر بهره برداری می گردد.

می توان در مقایسه ارز نیمایی با ارز آزاد،  قیمت پایین تر ارز نیمایی  نسبت به ارز آزاد اشاره کرد. ارز نیمایی، توسط سامانه نیما قابل دریافت خواهد بود و مختص وارد کنندگان کالاهای مصرفی می باشد. به علت گران بودن ارز آزاد، اغلب وارد کنندگان برای استفاده از ارز نیمایی استفاده می کنند.


تفاوت ارز نیمایی با ارز سنا

ارز سنا، نرخ دولتی ارز می باشد که جهت خرید و فروش های داخلی کاربردی بوده و برای مصرف های شخصی نیز استفاده می شود. ولی ارز نیمایی در جهت مصارف شخصی، قابل استفاده نخواهد بود و محدود به استفاده داخلی هم نمی باشد، به طور کلی  ارز نیمایی تجارت برون مرزی را امکان پذیر خواهد کرد.

قیمت ارز نیمایی

ترمیم و توسعه و سازماندهی واردات و صادرات اصلی ترین هدف برای ایجاد ارز نیمایی می باشد . در این میان دلار نیمایی جهت ایجاد تعادل در قیمت ها ارائه می گردد. در مقایسه با ارزهای دیگر قیمت دلار نیمایی همچون نرخ سنا یا نرخ ارز آزاد کم تر بوده و از این حیث استفاده از دلار نیمایی به وارد کنندگان کمک زیادی می کند. با توجه به این که نسبت به دیگر ارزها  قیمت دلار نیمایی  مناسب تر می باشد، برای درآمد زایی بیش تر وارد کنندگان مواد اولیه و ماشین آلات از ارز نیما استفاده می نمایند.

سامانه نیما به عنوان اختصاری از سامانه «نظام یکپارچه معاملات (ارزی) معرفی می شود . درسال ۹۷این سامانه در جهت یکپارچه کردن نظام معاملات ارزی و تامین ارز مورد نیاز واردکنندگان ایجاد گردید. این سامانه در برگیرنده گروه واردکنندگان و صادر کنندگان کالا، صرافی ها و سیاست گذار می باشد. در این سامانه وارد کنندگان کالا در راستای تامین ارز در سامانه تجارت ثبت درخواست می کنند. به علت هماهنگی های ایجاد شده میان وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی این درخواست به شکل آنلاین به سامانه نیما انتقال می یابد.

در سال 1396 شرکت تضامنی علی حاجی ابول لو وشرکاء با برند صرافی علیرضا تاسیس گردید این مجموعه تحت نظارت بانک مرکزی ج.ا.ا با شماره ثبت 509276 فالیت خود را آغاز کرده است. تاکنون این شرکت تمامی تلاش خود را بر آن دارد تا خدمت رسانی دقیق وسریع و مطمئن جهت انجام کارهای مشتریان داشته باشد و به این صورت رضایت آنان را بیش از پیش تضمین کند. در حال حاضر مجموعه با سایت https://alirezaxchange.com در حال فعالیت می باشد. هدف اصلی مجموعه ارائه خدمات خرید وفروش ارز و انجام انواع حواله ها در سامانه سنا و نیما توسط بانک ها و دیگر کارگزاران در خارج از کشور به صورت استاندارد و در چهارچوب قوانین و مقررات ارزی بانک مرکزی ج . ا .ا است .امید بر آن داریم تا با به کارگیری همکارانی توانمند و رعایت قوانین مربوطه خدمات خود را توسعه دهیم تا به این صورت رضایت مشتریان ارجمند خود را جلب کنیم.