سرمقاله
ایران ۱۴۰۰، کمی تا قسمتی ابری!

ایران ۱۴۰۰، کمی تا قسمتی ابری!

مهدی آیتی / نماینده مجلس ششم
یادداشت
اتحاد شوم دلواپسان و براندازان!

اتحاد شوم دلواپسان و براندازان!

علی شاملو / روزنامه‌نگار
به خودمان باختیم!

به خودمان باختیم!

محمد فتحی‌زاد / روزنامه‌نگار
«آیت ماندگار» رسانه‌ای همراه با زمان

«آیت ماندگار» رسانه‌ای همراه با زمان

مهدی آیتی / نماینده ادوار مجلس
گزارش
فايده باوری چيست؟

فايده باوری چيست؟

گروه فرهنگ و اندیشه
چرا رویای 92 بدل به کابوس 99 شد؟

چرا رویای 92 بدل به کابوس 99 شد؟

امیرحسین امیرفیض / روزنامه‌نگار
همدستی ترامپ و کرونا!

همدستی ترامپ و کرونا!

جهانگیر مصلی / خبرنگار
کد خبر: ۱۵۵۱
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - 02 December 2019
علی گلمرادی در گفت‌وگو با «آیت ماندگار»:
علی گلمرادی

آیت ماندگار- علی گلمرادی، نماینده ماهشهر در گفت‌وگو با «آیت ماندگار» در خصوص نقش فرهنگ در توسعه صنعتی کشور گفت: اساس مشکلات اقتصادی کشور در عدم‌تبیین مسائل فرهنگی - اجتماعی است. هر کشوری که از اوضاع و احوال مناسب فرهنگی – اجتماعی برخوردار باشد خیلی راحت‌تر می‌تواند به توسعه صنعتی خود بپردازد و یکی از دلایلی که ما همچنان در بُعد صنعتی و اقتصادی با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنیم، نپرداختن به همین مسائل مرتبط با اقتصاد است.

وی افزود: ایران دارای ثروت و درآمدهای قابل ملاحظه‌ای است و اگر بتوانیم درآمد و هزینه خود را خوب مدیریت کنیم با وجود تحریم‌ها باز هم اقتصادی پویا خواهیم داشت.

عضو فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: مدیریت صحیح درآمد و هزینه بیش از اینکه یک کار اقتصادی باشد یک کار فرهنگی – اجتماعی است. به‌طور مثال سازمان‌دهی منابع انسانی یک معقوله اجتماعی است، اما عده‌ای به آن، نگاه اقتصادی دارند و اگر می‌بینیم که در خیلی از بخش‌ها در این حوزه مشکل داریم به‌خاطر همین نگاه نادرست است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس یادآور شد: برای آنکه توسعه صنعتی که یکی از شاخه‌های اصلی اقتصاد است رخ دهد، باید بسترهای فرهنگی – اجتماعی مرتبط با آن ایجاد شود. یعنی باید در همان ابتدای راه، تعاریف و هدف‌گذاری‌ها را مشخص و آن را برای عموم جامعه شرح داد.

گلمرادی اظهار داشت: برخی تصور می‌کنند کار فرهنگی برای توسعه صنعتی فقط حمایت از کالای ایرانی است. هرچند این موضوع بسیار مهم است، اما باید توجه داشت که پیشرفت در رقابت سالم به‌وقوع می‌پیوندد. یعنی اگر جنس خارجی که مشابه ایرانی آن، کیفیت لازم را ندارد وارد بازار شد نباید آن را نفی کرد، بلکه ورود این کالا به کشور می‌تواند انگیزه رقابت را در بین تولیدکننده داخلی به‌وجود آورد.
اخبار مرتبط
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر:
شعرخوانی
کارتون
بدون شرح!

بدون شرح!

معمر اولچای
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها