سرمقاله
ایران ۱۴۰۰، کمی تا قسمتی ابری!

ایران ۱۴۰۰، کمی تا قسمتی ابری!

مهدی آیتی / نماینده مجلس ششم
یادداشت
اتحاد شوم دلواپسان و براندازان!

اتحاد شوم دلواپسان و براندازان!

علی شاملو / روزنامه‌نگار
به خودمان باختیم!

به خودمان باختیم!

محمد فتحی‌زاد / روزنامه‌نگار
«آیت ماندگار» رسانه‌ای همراه با زمان

«آیت ماندگار» رسانه‌ای همراه با زمان

مهدی آیتی / نماینده ادوار مجلس
گزارش
فايده باوری چيست؟

فايده باوری چيست؟

گروه فرهنگ و اندیشه
چرا رویای 92 بدل به کابوس 99 شد؟

چرا رویای 92 بدل به کابوس 99 شد؟

امیرحسین امیرفیض / روزنامه‌نگار
همدستی ترامپ و کرونا!

همدستی ترامپ و کرونا!

جهانگیر مصلی / خبرنگار
کد خبر: ۲۵۸۳
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 17 May 2020
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی گفت: بنده توفیق دو دوره حضور در مجلس را داشتم و قاطعانه می‌گویم امکانات یک نماینده از یک بخشدار هم کمتر است. نماینده وظیفه دارد پاسخگوی مردم باشد، پس داشتن دفتر در پایتخت و حوزه انتخابیه و حضور چند دفتردار برای اداره امورات این مجموعه‌ها موضوع عجیبی نیست.


آیت ماندگار- محمد آیتی: چند روز پیش، خبری در برخی از رسانه‌ها درباره واریز حقوق و مزایا به حساب نمایندگان دست به دست شد که عده‌ای به انتشار این مبالغ معترض شدند.

در آن خبر آمده بود که حقوق هر نماینده در سال ۹۹ برابر با ۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است که به علاوه آن، وکلای مردم از واریز ۹ میلیون تومان برای کارمند شخصی، ۳ میلیون تومان بابت هزینه دفتر، ۵ میلیون تومان برای اجاره مسکن، ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بابت ایاب و ذهاب و ۲۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان برای قبض موبایل بهره‌مند هستند.

غلامعلی جعفرزاده‌ ایمن‌آبادی، نماینده رشت در مجلس دهم درباره رقم‌های منتشرشده در برخی رسانه‌ها درباره حقوق نمایندگان مجلس به اقتصاد۲۴ گفت: با توجه به سخت‌ شدن شرایط اقتصادی کشور، برخی از بدخواهان کشور روی مسائلی انگشت می‌گذارند که احساسات مردم را تحریک کنند. مطالبی در روز‌های گذشته در خصوص پرداختی‌های مجلس به حساب نمایندگان مطرح شد که حقیقتاً بخش عمده‌ای از آن صحت ندارد.

وی افزود: در پارلمان ایران حدود ۳۰۰ نماینده حضور دارند که این افراد به‌واسطه پایگاه رایی که داشتند و با اعتماد مردم، راهی بهارستان شدند. وقتی رزومه برخی از این افراد را مطالعه می‌کنیم می‌بینیم که قبل از ورود به مجلس در کسوت استاد دانشگاه، پزشک، مهندس و... فعالیت می‌کردند یعنی می‌خواهم بگویم برخی از افرادی که به مجلس راه یافتند پیش از کسب رای لازم از سوی مردم، از درآمد و امکانات بیشتری برخوردار بودند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: یک نماینده مجلس در مقایسه با یک مدیر ارشد دولتی خیلی بار مالی کمتری را روی دست دولت می‌گذارد، زیرا به‌خاطر حضور نماینده در مجلس هیچ‌گاه ساختمان و خودرویی خریداری نمی‌شود و یا کارمندی به استخدام درنمی‌آید و امکانات دفتر و یا دفتردار تنها برای همان چهار سال حضور نماینده در مجلس است.

نماینده رشت اظهار داشت: عده‌ای که بخش عمده آن‌ها هم در خارج از کشور هستند مدت‌هاست که روی به پروژه فسادسازی آوردند تا روحیه مردم را تضعیف و به نوعی مردم را در مقابل مدیران قرار دهند. بنده توفیق دو دوره حضور در مجلس را داشتم و قاطعانه می‌گویم امکانات یک نماینده از یک بخشدار هم کمتر است. نماینده وظیفه دارد پاسخگوی مردم باشد، پس داشتن دفتر در پایتخت و حوزه انتخابیه و حضور چند دفتردار برای اداره امورات این مجموعه‌ها موضوع عجیبی نیست. مگر می‌شود نماینده خود نامه مردم را تایپ کند و یا در ادامه، آن مکاتبه را پیگیری کند؟ یا اینکه یک نماینده در طول چهار سال راننده‌ای در اختیار داشته باشد که فکرش متمرکز روی کار باشد اتفاق خیلی خاص و عجیب است که فقط در ایران به‌وقوع پیوسته؟

جعفرزاده در ادامه بیان کرد: من با اشرافی‌گری مخالفم، ولی از همه رسانه‌ای‌ها می‌خواهم گرفتار بازی سیاسی عده‌ای خاص نشوند. چرا باید افراد معدودی مرتب بگویند نماینده حقوق مادام‌العمر می‌گیرد در حالی که واقعاً اینطور نیست.

رییس فراکسیون مستقلین مجلس در پایان خاطرنشان کرد: حقوق نماینده با توجه به جهشی که در سال ۹۹ در فیش حقوقی‌اش اعمال شده به‌طور متوسط کمی بیشتر از ۱۰ میلیون تومان است و رقم ۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به هیچ عنوان صحت ندارد. از طرفی، ۹ میلیون تومان برای استخدام کارکن شخصی برای من شوک‌آور بود. ضمن اینکه گفته شد نماینده ۳ میلیون تومان بابت اداره هزینه‌های جاری دفترش دریافت می‌کند، آیا این رقم برای خرید وسایل و تعمیر نگهداری آن‌ها و هزینه‌های جاری مجموعه رقم زیادی است؟

منبع: اقتصاد24
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر:
شعرخوانی
کارتون
بدون شرح!

بدون شرح!

معمر اولچای
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها