سرمقاله
ایران ۱۴۰۰، کمی تا قسمتی ابری!

ایران ۱۴۰۰، کمی تا قسمتی ابری!

مهدی آیتی / نماینده مجلس ششم
یادداشت
اتحاد شوم دلواپسان و براندازان!

اتحاد شوم دلواپسان و براندازان!

علی شاملو / روزنامه‌نگار
به خودمان باختیم!

به خودمان باختیم!

محمد فتحی‌زاد / روزنامه‌نگار
«آیت ماندگار» رسانه‌ای همراه با زمان

«آیت ماندگار» رسانه‌ای همراه با زمان

مهدی آیتی / نماینده ادوار مجلس
گزارش
فايده باوری چيست؟

فايده باوری چيست؟

گروه فرهنگ و اندیشه
چرا رویای 92 بدل به کابوس 99 شد؟

چرا رویای 92 بدل به کابوس 99 شد؟

امیرحسین امیرفیض / روزنامه‌نگار
همدستی ترامپ و کرونا!

همدستی ترامپ و کرونا!

جهانگیر مصلی / خبرنگار
کد خبر: ۶۹۲۰
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۱۸ دی ۱۳۹۹ - 07 January 2021
حسینی‌کیا گفت: وزارت صمت در قالب یک تشکیلات تنظیم‌گر عمل می‌کند و رویکردش این است که واردات به‌گونه‌ای صورت بگیرد که صنعت داخلی آسیب نبیند. گویا این روند به مذاق برخی خوش نمی‌آید.

آیت ماندگار- چندی پیش، رییس‌جمهور در نشست خبری اعلام کرد: علت گرانی و بی‌ثباتی در برخی اجناس این است که ما در دولت، وزیری که حامی مصرف‌کننده و مردم باشد، نداریم.

حسن روحانی به‌نوعی مجلس را مسبب این اتفاق دانست، چون معتقد است نمایندگان می‌توانستند به‌راحتی با تفکیک وزارت صمت و ایجاد وزارتخانه‌ای به‌نام بازرگانی موافقت کنند، اما این کار را نکردند و همین مسئله باعث آشفتگی در نرخ کالا‌ها شده است.

در همین خصوص، سیدجواد حسینی‌کیا عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: کشور‌های پیشرفته و توسعه‌یافته مدت‌هاست که به‌سمت تجمیع وزارت‌های صنعت و بازرگانی رفته‌اند. در ایران هم سال‌ها پیش، کارشناسان و صاحب‌نظران با جلساتی که برگزار کردند به این همفکری رسیدند که باید این دو وزارتخانه با هم ادغام شوند.

وی افزود: حال این سوال پیش می‌آید که چرا برخی به‌دنبال تفکیک در این وزارتخانه هستند؟ همیشه وزارت بازرگانی به‌دنبال واردات بوده است، پس این‌طور می‌توان استنباط کرد که اکنون واردات‌چی‌ها علاقه دارند وزارت مستقلی به‌نام بازرگانی شکل بگیرد.

نماینده سنقر و کلیائی تصریح کرد: افرادی که فکر و ذکرشان واردات است خیلی توجهی به صنعت داخلی ندارند، حتی اگر بدانند واردات به صنعت داخلی ضربه می‌زند، خیلی اهمیتی نمی‌دهند.

حسینی‌کیا یادآور شد: وزارت صمت در قالب یک تشکیلات تنظیم‌گر عمل می‌کند و رویکردش این است که واردات به‌گونه‌ای صورت بگیرد که صنعت داخلی آسیب نبیند. گویا این روند به مذاق برخی خوش نمی‌آید.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دو سال پیش برآورد شد که تفکیک تشکیلات بازرگانی از وزارت صنعت، دو هزار میلیارد تومان بار مالی دارد که مطمئناً اکنون این رقم به حدود پنج تا شش هزار میلیارد تومان رسیده است. اگر دولت چنین پولی دارد چرا این مبلغ را برای اشتغال‌زایی جوانان هزینه نمی‌کند؟ چرا باید کلی پست دولتی و ساختمان جدید ایجاد کرد در حالی که اوضاع اقتصادی کشور مناسب نیست؟ فرافکنی است که دولت عدم‌توفیق در کارهایش را به گردن مجلس بیندازد. دولت قدرت اجرایی کشور است و با اختیاراتی که دارد می‌تواند جلوی آشفتگی هر روزه بازار را بگیرد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر:
شعرخوانی
کارتون
بدون شرح!

بدون شرح!

معمر اولچای
آخرین اخبار