·
تخم مرغ ۴ عدد
·
پیاز متوسط ۱ عدد
·
خیارشور نصف پیمانه
·
نخود فرنگی نصف پیمانه
·
سینه مرغ کامل ۱
عدد
·
سس مایونز به
اندازه کافی
·
سیب زمینی متوسط
۲ عدد
·
آب لیمو ترش تازه
به اندازه کافی
·
نمک ، فلفل سیاه
و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه سالاد الویه مجلسی با مرغ
ابتدا سیب زمینی و هویج را پوست کنده و به همراه، نخودفرنگی،
سینه مرغ داخل قابلمه مناسبی ریخته و به اندازه مواد داخل آن آب جوش اضافه می کنیم
و به همراه عصاره مرغ، نمک و فلفل اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود. طوری که بعد
از پخت هیچ آبی باقی نماند.
مرحله دوم تهیه سالاد الویه
تخم مرغ ها را هم داخل قابلمه آبی گذاشته و اجازه می دهیم
تا پخته شوند.
مرحله سوم تهیه سالاد الویه
در این مرحله مواد پخته کاملا سرد شده اند لازم است تا سیب
زمینی، هویج، مرغ، خیار شور، تخم مرغ، را روی تخته کار نگینی خرد کنیم.
مرحله چهارم تهیه سالاد الویه
سس مایونز را داخل ظرف مناسبی ریخته به همراه آبلیمو، نمک و
فلفل سس را کاملا مخلوط می کنیم. حالا به ترتیب کل مواد آماده شده را اضافه می کنیم
و با دو قاشق از دو سمت مخلوط می کنیم طوری که مواد له نشوند. سالاد آماده شده را
به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید و بعد سرو کنید.
شور شدن سالاد
یکی از مشکلات رایج خانم ها در درست کردن سالاد الویه این
است که بعد از اینکه سالاد آماده می شود با اینکه به مواد آن نمک زیادی نزده اند
ولی سالاد خیلی شور شده است. دلیل شور شدن سالاد الویه خیارشور است.
قبل از رنده کردن خیارشور آنها را با آب سرد بشویید سپس
داخل یک آبکش قرار دهید تا آب اضافی شان خارج شود ، پس از اینکه خیارشورها را مزه
کنید و اگر هنوز طعم شوری آنها زیاد است مجددا یک بار دیگر خیارشورها را بشویید تا
طعم شوری کمتر شود.
سالاد الویه قالبی
در صورتی که می خواهید سالاد الویه خود را به صورتی قالبی
شکل دهید اول باید در نظر داشته باشید که باید سالاد کمی سفت تر از حالت معمولی
باشد و به همین جهت نباید از سس مایونز زیادی در سالاد استفاده کنید چون باعث شل
شدن یالاد می شود.
در مرحله بعدی یک کیسه فریزر را با قیچی برش بزنید و کاملا
باز کنید سپس داخل قالب مورد نظرتان قرار دهید ، به صورتی که مقداری از کیسه فریزر
از قالب خارج بماند تا هنگام خارج کردن سالاد از قالب دچار مشکل نشوید.
پس از قرار دادن کیسه فریزر در قالب مواد سالاد را با دقت
داخل قالب بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا سالاد تمام نقاط قالب را پر کند.
پس از اینکه قالب را پر کردید آنرا به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سالاد
خودش را بگیرد.
پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کنید سپس قالب را روی یک دیس یا بشقاب برگردانید و به آرامی قالب را بردارید تا سالاد از قالب خارج شود. پس از اینکار کیسه فریزر را هم به آرامی جدا کنید سپس در صورت تمایل روی سالاد را تزیین کنید.