آیت ماندگار- صدتاییشدن دوهفته نامه «آیت ماندگار» از یکسو، کارنامهای درخشان از تولید محتوا و اطلاعرسانی حرفهای و اخلاقمداری در جهت «آگاهی حق مردم است» را در معرض افکار و اندیشه مردم گذاشت و از سوی دیگر، میرود تا در کنار خانواده بزرگ رسانه و مطبوعات، بهروزرسانی شود و از قافله رسانههای مدرن و دیجیتال عقب نماند.
تجربه نشان میدهد در هر فعالیتی اگر از ساز و کار بهروز و مدرنشدن غفلت شود، عامل عقبماندگی، کهنگی و ارتجاع (بازگشت به عقب) چه در فرم و چه در محتوا میتواند آفت بزرگی برای حذفشدن و از چشم مردم افتادن را بهدنبال داشته باشد.
امروز چه در دنیا و چه در ایران، شاهد مرگ برخی از رسانههای کاغذی هستیم و شاید در آینده، نشریات بزرگ کاغذی جهان بهصورت نوستالژیک به تاریخ و موزه مطبوعات سپرده شود. بههرحال این جبر زمانه است و قطار سریعالسیر زمان هرگز متوقف نمیشود و ناچار، اندیشمندان عرصه رسانه و مطبوعات برای بقا و زندهماندن خود بایستی مدرنیزم را بپذیرند و با آن همراه شوند وگرنه هرکس در مقابل پیشرفت و تحول بایستد، لاجرم در زیر چرخهای سنگین آن له خواهد شد و بایستی از گردونه فعالیت رسانه و مطبوعات برای همیشه خداحافظی کند.
هر رسانه آزاد و غیروابسته اگر در کنار ترویج آزادی قلم، بیان و اندیشه به مردم بتواند از همه ابزارهای روز و پیشرفته برای نشر فرهنگ و آگاهی جامعه استفاده کند، بدونشک رسانهای موفق و محبوب خواهد شد و به همین دلیل است که «آیت ماندگار» هم در کنار جامعه بزرگ رسانه و مطبوعات برای پویایی و زندهماندن، چارهای جز بهروزبودن و مدرنشدن ندارد و این مهم، همواره سرلوحه «آیت ماندگار» خواهد بود. انشاا...