- سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴2025 April 22

دو هفته نامه آیت ماندگار

سرمقاله
یادداشت
اتحاد شوم دلواپسان و براندازان!

اتحاد شوم دلواپسان و براندازان!

علی شاملو / روزنامه‌نگار
به خودمان باختیم!

به خودمان باختیم!

محمد فتحی‌زاد / روزنامه‌نگار
«آیت ماندگار» رسانه‌ای همراه با زمان

«آیت ماندگار» رسانه‌ای همراه با زمان

مهدی آیتی / نماینده ادوار مجلس
گزارش
فايده باوری چيست؟

فايده باوری چيست؟

گروه فرهنگ و اندیشه
چرا رویای 92 بدل به کابوس 99 شد؟

چرا رویای 92 بدل به کابوس 99 شد؟

امیرحسین امیرفیض / روزنامه‌نگار
همدستی ترامپ و کرونا!

همدستی ترامپ و کرونا!

جهانگیر مصلی / خبرنگار
کد خبر: ۳۳۷۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 24 June 2020
بدنبال دستگیری فروشنده نوزادان در پایتخت اعلام شد

ارجاع نوزادان فروشی به شیرخوارگاه به محض صدور حکم قضایی

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی استان تهران با اشاره به دستگیری اعضای باند فروش نوزادان گفت: سازمان بهزیستی آماده است تا به محض صدور حکم قضایی، نگهداری و حمایت از این کودکان را آغاز کند.


آیت ماندگار- مهدی خانکه با بیان اینکه شب گذشته باند خرید و فروش نوزادان شناسایی و دستگیر شده‌اند، افزود: در موارد این چنینی رویه قانونی این است که بعد از مداخله نیروی انتظامی، قاضی پرونده حکم را صادر کرده و سازمان بهزیستی بعد از این مرحله اقدامات حمایتی خود را آغاز می‌کند.

وی با اشاره به اینکه براساس گزارش اولیه تعداد این نوزادان ۵ نفر بوده است، اظهار کرد: برای کسب اطلاعات دقیق‌تر همکاران سازمان بهزیستی و اورژانس اجتماعی اعزام شده‌اند و به محض صدور حکم قضایی نوزادان را به مراکز نگهداری بهزیستی منتقل می کنند.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران ادامه داد: سازمان بهزیستی بعد از انتقال نوزادان به شیرخوارگاه‌ها نیز برای تعیین تکلیف آنها ابتدا اقدام به شناسایی والدین کرده سپس برای فرزندپذیری اقدام می‌کند.

منبع: ایسنا
نظرشما
شعرخوانی
کارتون
بدون شرح!

بدون شرح!

معمر اولچای
آخرین اخبار