آیت ماندگار- جهانگیر مصلی: علی محقر، استاد دانشگاه تهران در خصوص عملکرد شورای عالی اصلاحات معتقد است: منصفانه نیست شرایط تحمیل شده از طرف حاکمیت به مردم و اصلاح طلبان با ابزارهائی همچون نظارت استصوابی بخصوص در انتخاباتهای مجلس و شورای نگهبان و مجبور شدن به انتخاب بین بد و بدتر را به حساب شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان بگذاریم.
اگر خطائی در شورای سیاستگذاری وجود دارد اصرار بر تعیین لیست حداکثری برای حوزه های انتخابیه (برای مجلس و شورا) است که اگر این سیاست به سیاست انتخاب اصلاح طلب امتحان داده در صورت موجود بودن و به تعدادی که وجود داشته باشد تغییر یابد ممکن است حداقل موثری در مجلس و دولت داشته باشیم که آثار بلند مدت آن بیشتر خواهد بود همچون مجالس مشروطه که اقلیت چند نفره ای مثل مصدق و مدرس و ملک الشعرا بیش از تمام مجلس موثر بودند. با این سیاست هم شرکت در انتخابات اتفاق افتاده و هم اکثریت های بدلی که ضمن انداختن مسئولیتهای نداشته بعهده اصلاح طلبان ، برای عملکرد حکومت هم توجیه درست می کند ایجاد نخواهد شد.
اگر سیاست کلی شورای سیساستگذاری به این سمت و سو که گفته شد برود بطور طبیعی مسئولیت این شورا هم به عهده کسی گذاشته خواهد شد که روحیه ای مدرس گونه داشته و این سیاست و نیز سیاست عدم توجیه اعمال حکومت را قبول داشته باشد.
اگر سه مورد بالا مورد قبول واقع شده و بکار گرفته شود آنگاه شرکت در انتخابات برای فرستادن شجاعانی ولو حداقل برای ایفای مسئولیت دفاع از حقوق مردم ارزش والائی داشته و باز هم تکرار با این سیاست نتیجه خواهد داد.