برای آشپزخانه هتل وسایل زیادی مورد نیاز است، از ظروف آشپزخانه گرفته تا ابزاری برای تهیه و نگهداری غذا. یک هتل باید بتواند صبحانه، ناهار و شام را برای تعداد زیادی از افراد آماده کرده و حداکثر ایمنی و بهداشت را تضمین کند.
آیت ماندگار- برای آشپزخانه هتل وسایل زیادی مورد نیاز است، از ظروف آشپزخانه گرفته تا ابزاری برای تهیه و نگهداری غذا. یک هتل باید بتواند صبحانه، ناهار و شام را برای تعداد زیادی از افراد آماده کرده و حداکثر ایمنی و بهداشت را تضمین کند. علاوه بر این هر هتل باید برای سرعت بخشیدن به کارهای خود از دستگاههایی استفاده کنند که باعث تسهیل امور مختلف میشوند مانند سیخ شور یا ماشین ظرفشویی صنعتی. در این مقاله همراه ما باشید تا به بررسی تجهیزات مورد نیاز هتل بپردازیم.
تجهیزات مورد نیاز هتل: صبحانه
برای سرو صبحانه هتل باید تجهیزاتی مشابه یک شیرینیفروشی داشته باشید تا بتوانید نیازها و خواستههای همه مشتریان را برآورده کنید. مانند:
• مخلوط کن
• آبمیوه گیری
• میکسرها
• بشقاب وافل
• توستر
• دستگاه های قهوه ساز
صبحانه در هتل علاوه بر اینکه یک وعده غذایی مهم است، مطمئناً چیزی است که مهمانان نمیتوانند آن را فراموش کنند. هر هتلی هم غذاهای شیرین و خوش طعم و هم انواع نوشیدنی های سرد یا گرم را ارائه میدهد. همیشه میتوانید صبحانه را با تخممرغ و ژامبون، نان تست یا یک تکه نان و مربای ساده میل کنید. هتلها امکان انتخاب یک فنجان قهوه، چای، شکلات داغ و همچنین آب میوه را ارائه میدهند که برای تهیه آنها به آبمیوه گیری نیاز است. برای شستن لیوانهای مورد استفاده در وعده صبحانه معمولا به یک شیشه شور خوب نیاز دارید که در ادامه به توضیح کاربرد آن خواهیم پرداخت.
تجهیزات مورد نیاز هتل: ناهار و شام
برای وعده غذایی اصلی ناهار و شام تجهیزات بسیار زیادی مورد نیاز است تا بتوان به موقع غذا را برای تعداد زیادی از مراجعه کنندگان اماده کرد.
• یخچال
• فریزر
• گاز
• فر و مایکروفر
• چرخ گوشت
• رنده
• پوست کن سیب زمینی
• در بازکن
• سینی
• ترازو
• شیشه شوی
• ماشین ظرفشویی
آشپزخانه هتل باید بتواند حجم زیادی غذا را در مدت زمان کوتاهی آماده کند، بنابراین ضروری است که تجهیزات مورد استفاده بتوانند با کمک به پرسنل باعث صرفه جویی در زمان شوند. علاوه بر آن خطوط اتوماتیکی مانند خط برنج وجود دارد که باعث افزایش سرعت اماده سازی برنج شده و در هتلهای ایرانی میتواند کمک زیادی به آشپزها کند.
ماشین ظرفشویی هتلی
با توجه به ظروف زیادی که در هر وعده غذایی انباشه میشوند، شستن ظروف با دست عملی وقت گیر است که میتواند باعث نارضایتی مشتریان هم شود. شستن ظروف توسط نیروی انسانی، علاوه بر وقت گیر بودن ریسک بروز آسیب به ظروف را نیز افزایش داده و از سمت دیگر ممکن است ظروف به خوبی تمیز نشوند؛ به طور مثال ممکن است یک لکه بر روی ظرف باقی بماند که برخی مشتریان با دیدن این مشکل ترجیح میدهند دیگر رستوران شما را برای صرف غذا انتخاب نکنند.
برای کسب نتیجه بی عیب و نقص، باید یک ماشین ظرفشویی برای مصارف صنعتی تهیه کرده و بر اساس نیاز هتل بین انواع مختلف ماشین ظرفشویی صنعتی انتخاب کنید.
•
ماشین ظرفشویی ریلی: برای هتلهای بزرگ از
ماشین ظرفشویی ریلی استفاده میکنند که در هر نوبت قادر است حجم بسیار زیادی از ظروف را شست و شو دهد. این ماشین نیاز به فضای اختصاصی داشته و در صورت کوچک بودن آشپزخانه بهتر است به دنبال تهیه مدلهای دیگر باشید. عملیات خشک کردن ظروف در چرخه شست و شو انجام میشود و نیازی به صرف وقت جدا برای خشک کردن ظروف نخواهید داشت که این امر سرعت شما را در سرو غذا افزایش میدهد.
• ماشین ظرفشویی هود تایپ: مدل جمع و جورتر ماشین ظرفشویی ریلی، نوع هود تایپ آن است که برای رستورانها و هتلهای متوسط کاربرد دارند. این ماشین مصرف آب بسیار پایینی داشته و باعث صرفه جویی در هزینههای شما میشود. با انتخاب شوینده مناسب میتوانید ظروف خود را در تمیزترین حالت ممکن تحویل بگیرید.
•
ماشین ظرفشویی زیر کانتری: در هتلها و اقامتگاههای کوچک که فضای زیادی برای نصب ماشین ظرفشویی وجود ندارد،
ماشین ظرفشویی زیر کانتری بهترین گزینه است. این ماشین فضای کمی اشغال کرده و از سمت دیگر میتوان از سطح آن به عنوان میز کار استفاده کرد.
• ماشین ظرفشویی شیشه شور: مدلهای مختلف ماشین ظرفشویی صنعتی برای شستن ظروف مناسب هستند اما اگر تمایل دارید ظروف شیشهای را به بهترین شکل ممکن بشویید، ماشین ظرفشویی شیشه شور بهترین انتخاب است. فشار آب در این ماشین ظرفشویی بسیار پایین بوده و هیچ آسیبی به ظروف شیشهای مانند لیوان وارد نمیکند.